NOVÁ YAMAHA XSR125 - nadčasová, moderní, stylová

NOVÁ YAMAHA XSR125 - nadčasová, moderní, stylová

NOVÁ YAMAHA XSR125

Nejmladší člen rodiny Faster Son

S novou XSR125 je dojíždění do práce zábavou. Její minimalistická kapotáž, špičkový motor a nejmodernější technika jsou skvěle zkombinovány s nadčasovým stylem, kterých vás chytne za srdce.

Díky svým barevným kombinacím inspirovaným retrem, propracovaným detailům a prvotřídní kvalitě výroby, jež je pro Yamahu typická, je nové XSR125 motocyklem, který jen tak nikdo nepřehlédne. Na rozdíl od některých jiných modelů v této třídě, které upřednostňují výstřednost za každou cenu, je model XSR125 typem motocyklu, který se vyznačuje silným charakterem, výkonem, špičkovou technologii a vytříbeným stylem.

Zrozeno pro svobodné duše

Je to nejnovější motocykl v řadě Sport Heritage značky Yamaha a přichází s prémiovou výbavou, která zahrnuje LED světla a přístrojový LCD panel stejně jako modely XSR700 a XSR900 z vyšších objemových tříd – a také lehký rám Deltabox a přední vidlice USD, které zaručují jistou a pohodlnou jízdu.

U nového modelu XSR125 jde především o to, abyste se stali součástí stylového a jedinečného hnutí Yamaha Faster Sons, které zahrnuje celý balíček oblečení a příslušenství odpovídající vašemu stylu. Je to jistá cesta k větší zábavě a svobodě, která je připravena vám pomoci. * V dané zemi mohou existovat různá omezení podle platných místních zákonů.

Letmým pohledem

  • Nejlepší motor EU5 o objemu 125 ccm ve své třídě
  • Ryzí a nadčasový styl XSR
  • 37mm přední vidlice USD
  • Stylové pneumatiky s terénním vzorkem
  • Technicky vyspělé LED přední a zadní světlo
  • Pevný a lehký rám Deltabox
  • Prémiové detaily
  • Kruhový LCD přístro

XSR125

Abyste mohli jezdit na stroji XSR125, nemusíte být motocyklista. Protože tato nová lehká váha byla vyvinuta speciálně pro všechny, kteří by chtěli přehodnotit způsob svého života. A pokud – stejně jako mnoho dalších lidí – hledáte alternativní způsoby dopravy, tento nový stroj Yamaha vám nabídne vše.

TECHNICKÉ PARAMETRY