Skútry YAMAHA

Stylové praktické a zábavné pohyby nejen ve městě

Stylový praktický a zábavný pohyb nejen ve městě

Objevte městský dopravní prostředek, na který jste čekali! Nabízí ideální rovnováhu mezi praktičností, výkonem a hospodárností. Díky nízkým  nášlapům vždy dosáhnete nohama pohodlně až na zem, což oceníte zejména při častém zastavování a rozjíždění při jízdě po městě. Pohodlné sezení při řízení poskytuje i prostorné dvojité sedlo. Skútry Yamaha kategorie Urban jsou pověstné snadným ovládáním. Zásluhou nových kompaktních kapotáží, velkorysých úložných prostorů a živých, povětšinou kapalinou chlazených motorů o objemu 125 ccm až 250 ccm představuje tato kategorie cenově dostupné a velmi atraktivní městské skútry. Obrovskou výhodu všech zástupců této kategorie s motorem o objemu 125 ccm je možnost jejich použití pro všechny držitele řidičských průkazů skupiny B, tedy na osobní automobil a nepotřebujete již žádná jiné oprávnění. Zkrátka nejelegantnější a nejsnazší způsob dopravy po městě.

Tuto kategorii zatupují modely Majesty S 125, D'elight, Xenter 125, BWs 125, X-City 250

Majesty S

D'elight

Xenter 125

BWs 125

X-City 250

Můj MAX ten nikdy nemá dost

Díváte se na dokonalé maxiskútry pro cestování na střední i dlouhé vzdálenosti. Jsou jimi kultovní model TMAX a kompletní řada X-MAX , které jsou o notný kus před ostatními . Motory o objemu od 125 ccm do 530 ccm s vysokým krouticím momentem společně s automatickou převodovkou poskytují pozoruhodné klidové i dynamické zrychlení. Lehký hliníkový rám a důmyslné zavěšení přináší do světa skútrů techniku vyspělých motocyklů. Velká kola s širokými pneumatikami zajišťují skvělou jízdní stabilitu. Nové bezklíčové zapalování Smartkey u modelu T-MAX a systém imobilizéru usnadňují ovládání. A díky výkonným brzdám a u modelu T-MAX s novými radiálním třmeny a s volitelným systémem ABS – budete mít výkon pod kontrolou.

Díky dynamické kapotáži a  lehkému rámu  jsou všichni zástupci řady MAX koncipování  ve stejném duchu - výkonný a univerzální skútr postaven tak, aby Vás nadchl! Výkonný motor a lehký rám poskytují sportovní výkon a výbornou ovladatelnost pro rychlé předjíždění. MAX se sportovním vzhledem zvládne všechno, od rychlého cestování přes dojíždění ve městě až po víkendové výlety.

V nových modelech řady MAX se móda snoubí s funkčností a výkon se stylem. Tyto exkluzívní modely přinášejí design do ulic. V úzké spolupráci s italským kreativním týmem společnosti MOMODesign se nám podařilo posunout řadu X-MAX na vyšší úroveň, který se tak stává prozíravou volbou zákazníků požadujících jen to nejlepší. Modely označené MOMODESIGN jsou vybavey celou řadou exkluzivních prvků, například dekorativně upraveným dvousedlem a sportovní přední částí v kouřové barvě, nebo hliníkovými stupátky a grafikou MOMODESIGN. Z těchto špičkových skútrů vyzařuje jedinečnost při každé jízdě.

Tuto kategorii zatupují modely T-MAX, IRON MAX, X-MAX 400, X-MAX 250, X-MAX 125

T-MAX

Více o modelu zde ...

IRON MAX

X-MAX 400

X-MAX 250

X-MAX 125

Život je závod – Aerox je závod

Aerox R je dosud tím nejúžasnějším dvoutaktním sportovním skútrem, jaký společnost Yamaha vyrobila. Jeho kapotáž závodního typu řady R se zařezává do vzduchu jako nůž a k dosažení okamžitého zrychlení využívá kapalinou chlazený dvoutaktní motor o objemu 50 ccm. Sportovní rám a 190mm přední a zadní kotoučové brzdy zaručují přesné ovládání a pozoruhodné brzdné vlastnosti. Mezi exkluzivní prvky patří špičkový přístrojový panel LCD a úložný prostor pod sedlem pro integrální helmu. Pro rok 2015 je model Aerox k dostání v nové barvě Race Blu s matnou šedou kapotáží, která okamžitě nechá vzpomenout na větší sportovní motocykly Yamaha. Jízdou na tomto impozantně vypadajícím skútru objevíte nový svět. Život je závod.

Městská pohoda se stylem

Model Aerox R Naked s jen tou nejnutnější kapotáží ve stylu supersportu, obnaženými řídítky a odhaleným přístrojovým panelem byl vytvořen pro ryzí zábavu a naprostou svobodu. A určitě to bude ten nejskvělejší způsob přepravy – ať už jste ve městě nebo za městem na venkově. Aerox Naked je poháněný kapalinou chlazeným vysokootáčkovým dvoutaktním motorem o objemu 50 ccm, který mu na semaforech zajišťuje okamžité zrychlení. Jeho aerodynamická kapotáž ve stylu řady R zaručeně upoutá pozornost. Díky svému lehkému podvozku, 13palcovým kolům z lehké slitiny, kotoučovým brzdám o průměru 190 mm a jemnému odpružení je stvořen pro opravdovou jízdu.

Elegantní skútr pro každodenní ježdění po městě

Život dokáže být pořádně hektický – potřebujete být na mnoha místech a mluvit s mnoha lidmi. Ale Neo's 4 Vám v tom pomůže – představuje elegantní způsob cestování po městě. Zvolíte-li model Neo’s 4, zvolíte styl a lehkost a zároveň čtyřtaktní motor o objemu 50 ccm, který je ekologický, tichý a spolehlivý. Neo's 4 má elegantní, aerodynamický tvar, a představuje chytrý a důmyslný způsob cestování. Všechno je zkonstruováno pro pohodlí: od lehké konstrukce po nízkou výšku sedla, velká 12'' kola, přední brzdu s kotoučem o průměru 190 mm a volitelný sdružený brzdný systém. Styl najdete v každém detailu, od exkluzivního LCD displeje s modrým podsvícením po elegantní slitinová kola. Dvousedlo nabízí místo pro dvě osoby a k dispozici je rovněž dostatečný úložný prostor pod sedlem.