Přivezeme Vám motocykl až domů - ZDARMA

Jako jediný dealer značky BMW Motorrad, Yamaha, Aprilia, Moto Guzzi, Vespa a Piaggio, poskytujeme službu přepravy motocyklu k zákazníkovi ZDARMA.

Přivezeme Vám motocykl až domů ZDARMA

V Motocentru BARTH chceme, abyste s koupí nového motocyklu měli co nejméně potíží.
Jako jediný dealer značky BMW Motorrad, Yamaha, Aprilia, Moto Guzzi, Vespa a Piaggio, poskytujeme službu přepravy u nás zakoupeného motocyklu až k zákazníkovi domů a to ZCELA ZDARMA. Tato akce se týká jak nových, tak i ojetých motocyklů.* Rozvozy realizujeme po celé České republice dodávkovými vozidly, případně přepravníkem na motocykly. Nemusíte se o nic bát, motocykly jsou totiž při převozu plně pojištěny proti případnému poškození nebo krádeži. Máte motocykl jako protihodnotu při zakoupení nového nebo ojetého motocyklu od naší společnosti? Přijedeme si pro něj také ZDARMA. * nevztahuje se na skútrdy do 125 ccm 

Přeprava na SERVIS

Naše služby spojené s rozvozem lze totiž také využít i na dopravu zákaznického motocyklu k nám na servis buď ZDARMA do blízkého okolí 30 km nebo za smluvní cenu dle vzdálenosti. Naše servisní služby jsou k dispozivi nejen pro značku Yamaha, ale také pro většinu dalších japonských a evropských motocyklových značek. Jsme připraveni poskytnou záruční i pozáruční servis motocyklů, skútrů a čtyřkolek. Nedílnou součástí je i pneu servis s nabídkou nových pneumatik zejména značek Continental a Michelin.

  • Jak se dostanu ze servisu domů, když tam nechám motocykl na opravu?

  • Mám rozbitou motorku, ale nemáte ji jak dostat na servis.

  • Z pracovních důvodů nemám čas odvést svoji motorku na servis, ale o víkendu se chci jet projet.

Nabídka pro Vás:

 

Kontaktujte nás: