Co nabízí společnost Motocentrum BARTH

Co nabízí společnost Motocentrum BARTH

Motocentrum BARTH je novou divizí ve východních Čechách již velmi dobře etablované společnosti Autocentrum BARTH a.s.

AUTORIZOVANÝ PRODEJCE - BMW Motorrad, Yamaha, Aprilia, Moto Guzzi, Vespa, Piaggio

Motocentrum BARTH vzniklo z myšlenky poskytnout všem příznivcům a milovníkům motocyklů to, co již velmi dlouho v Pardubicích postrádali – moderní a prostorný motosalon poskytující snad vše – od možnosti prohlédnout si, osobně vyzkoušet a také zakoupit motocykl či skútr značky BMW Motorrad, Yamaha, Aprilia, Moto Guzzi, Vespa nebo Piaggio. 

OJETÉ MOTOCYKLY

Nezaměřujeme se pouze na nové motocykly, ale také vykupujeme a prodáváme motocykly ojeté a to všech značek. Nabízíme vždy nejvyšší možnou výkupní cenu na trhu. Při zakoupení nového či ojetého motocyklu Vám zajistíme dopravu v rámci ČR zdarma.
 

SERVIS

Motocentrum BARTH poskytuje služby moderního a plně vybaveného motocyklového servisu, ve kterém jsme připraveni zajistit záruční i pozáruční servis pro většinu japonských a evropských značek. Provádíme přezouvání a vyvažování pneumatik za zvýhodněné ceny. Využíváme prémiová maziva a provozní kapaliny z edice Yamalube.

 

DOPLŇKY A PŘÍSLUŠENSTVÍ

Na showroomu v Pardubicích na Dubině Vám je k dispozici široká paleta kvalitního moto oblečení, přileb, kufrů a dalších doplňků a příslušenství zejména značek LAZER, SHARK, MODEKA, 4SR, Restless.
 

MOTOPŮJČOVNA BARTH

Motocentrum BARTH provozuje také vlastní motopůjčovnu složenou převážně z novinek značek BMW, Yamaha, Aprillia nebo Vespa.  Vyberte si z několika kategorií i objemových skupin, které jsou námi plně pojištěné pro toulky celou Evropou. Spolu s motocyklem máte možnost zapůjčení přileb, kufrů, navigace a dalšího příslušenství v omezeném rozsahu. Rezervujte si termín online na webových stránkách Motopůjčovna BARTH.
 

RALLYE DAKAR

Závodní tým BARTH Racing tvoří parta pohodových lidí, jejichž koníčkem je nadšení v závodění a organizace účasti nejlepších závodníků na motorkách a čtyřkolkách na nejnáročnějších motoristických závodech a rallye. Tým opakovaně reprezentuje Českou republiku na nejtěžším motoristickém závodě světa a to legendární Rallye Dakar.
 
…neobyčejný prodejce motorek!