Získej voucher v hodnotě 2.600 Kč - na doplňky a příslušenství BMW

Získej voucher v hodnotě 2.600 Kč - na doplňky a příslušenství BMW

BEZPEČNOST A POHODLÍ NA PRVNÍM MÍSTĚ

HELMA BMW SYSTEM 7 CARBON

NEKOMPROMISNĚ PŘIPRAVENA NA VŠE, CO PŘIJDE

V každé zatáčce, na každé rovince – po celém světě nebo po cestě do práce: BMW Motorrad je synonymem pro čistý zážitek z jízdy. Bezpečnost a pohodlí by v tomto případě měly být tvými stálými společníky. Nový System 7 Carbon ti splní všechna přání. Přilba vyrobená kompletně z karbonu je obzvláště lehká a tuhá. A také vykazuje extrémně vysokou míru absorpce nárazů. Díky velmi jemně nastavitelné sluneční cloně se můžeš uvolnit i při měnících se světelných podmínkách. Clona s vynikajícím odvětráváním a dvojitým plexi ve standardní výbavě ti také pomáhá: vždy je zárukou neomezeného výhledu. Kromě toho je celkový vzhled této přilby velmi kompaktní díky mechanismu se čtyřmi závěsy. A několika rychlými pohyby rukou můžeš z integrální přilby vyrobit otevřenou přilbu. Je to v podstatě přilba pro čistou radost z jízdy.

VOUCHER v hodnotě 2.600 Kč

Při nákupu helmy BMW System 7 Carbon obdržíš zároveň poukaz na 2.600 Kč vč. DPH, který můžeš využít na zboží BMW Ride & Style nebo příslušenství.
POZOR akce je omezena pouze do konce prázdnin, tedy do 31. 8. 2019.

  • ODNÍMATELNÁ SPODNÍ ČÁST

    Dvě přilby v jedné. Jednoduše unikátní
    Je to tvoje cesta, tvoje svoboda. A tvá přilba by ti v tom neměla bránit. Takže přilbu System 7 Carbon můžeš přeměnit rychle a pohodlně bez jakýchkoliv nástrojů, z integrální přilby na otevřenou přilbu. Stačí jen uvolnit dvě tlačítka v oblasti brady. Sluneční clona pak funguje jako clona v otevřené verzi. Se systémem Carbon System 7 tedy získáváš dvě homologované přilby podle ECE 22-05 v jednom. V obou variantách můžeš využít volitelný integrovaný komunikační systém. Naše inovace, tvoje svoboda.
  • SKOŘEPINA PŘILBY JE VYROBENA Z KARBONU

    Lehčí, bezpečnější, sportovní 
    Již od samého počátku jsme uvažovali pouze o jediném materiálu, který za to stojí: karbon. Technologie karbonových vláken má u BMW dlouhou tradici. Díky těmto zkušenostem a odbornosti jsme dokonce dokázali snížit hmotnost skořepiny přilby ve srovnání s ostatními karbonovými přilbami o dalších 25 %. To jsme provedli tak, a že jsme využili vysokovýkonné karbonové vlákno v kombinaci s inovativním a komplexním procesem zpracování. 
    Výsledek: Obzvláště lehká karbonová přilba ve dvou velikostech, která tě ohromí optimalizovanou tuhostí a bezpečností v každé zóně nárazu.
  • KOMUNIKACE PŘES BLUETOOTH

    Zůstaň ve spojení 
    Zažijte společně víc. S volitelně dostupným komunikačním systémem BMW Motorrad je téměř vše možné: připoj se přes Bluetooth ke svému spolujezdci, mobilnímu telefonu, přehrávači MP3 a současně ke svému přístroji BMW Motorrad Navigator. Jsou možná až tři připojení, takže můžeš telefonovat a poslouchat hudbu - aniž by ses odklonil z kurzu - a bezpečně sledovat provoz na silnici.
  • OPTIMALIZOVANÁ AERODYNAMIKA

    Aerodynamická a tichá 
    Cítit vítr, ale jen tak, jak je potřeba. Z tohoto důvodu naši odborníci BMW z různých oddělení spojili své síly při vývoji přilby System 7 Carbon. Díky tomu aby jsme mohli začlenit výsledky komplexních testů z našich ultramoderních aerodynamických tunelů v Mnichově a Miláně přímo do našeho vývojového a konstrukčního procesu. 
    Díky intenzivním analýzám a optimalizaci geometrie spoilerů jsou přilby nejen vizuálně impozantní, ale i funkční: přilba System Carbon 7 má úctyhodnou aerodynamiku. Při pohledu stranou působí na přilbu jen velmi nízký točivý moment – a přilba má impozantní aeroakustiku. Jedná se o jednu z nejtišších skládacích přileb na trhu.

MOTOCENTRUM BARTH - PARDUBICE