ZAČNI SI S BAVORÁKEM - MAŠINU OD BMW SI MŮŽEŠ DOVOLIT I TY

ZAČNI SI S BAVORÁKEM - MAŠINU OD BMW SI MŮŽEŠ DOVOLIT I TY

F 900 R / XR

Dopřej si to nejlepší! Zrychlí ti tep dynamický Roadster F 900 R nebo dravý cesťák F 900 XR ?

Oba jsou vrcholem technologie, bezpečnosti a s výbavou na míru přesně podle tebe. A že nejsi zrovna "The Rock“?! Nevadí, tyhle mašiny si výškou podvozku přizpůsobíš přesně svojí postavě. Přijď je omrknout a zjistíš, jak jsou dokonalé. A navíc za cenu, kterou si můžeš dovolit i ty! Tyhle motorky tě zkrátka chytnou a nepustí.

NAVÍC ZAJISTÍME DOPRAVU ZDARMA PO CELÉ ČR

F 900 R

Puristický a výkonný design modelu F 900 R přímo touží po výzvách. S tímto dynamickým Roadsterem máš úspěšně nakročeno k tomu, abys rozpoutal hlavní akci dne. F 900 R reaguje přesně a přímo. Sílu v zatáčce tedy využíváš intuitivně správně: Jako by se tvoje myšlenky přímo měnily v potěšení z jízdy. Díky tomu ti F 900 R nabízí výbornou světelnou technologii, konektivitu a bezpečnost – a tím si před ostatními udržuješ výrazný náskok. Motorku je možné konfigurovat i ve verzi pro řidičský průkaz A2.
Nastup, nastartuj, #NeverStopChallenging

ZOBRAZIT NABÍDKU >
DOPRAVA ZDARMA PO CELÉ ČR
Možnost financování od 3 499 Kč měsíčně.*
Výši a podmínky financování si můžeš dohodnout dle svých možností.

 

F 900 XR

XR představuje nekompromisní spojení sportovního ducha a jízdy na dlouhé vzdálenosti. Adrenalin den za dnem, zatáčku za zatáčkou. Na nové F 900 XR si každou zatáčku pořádně vychutnáš – kilometr po kilometru. Sám vzrušující design již naznačuje potenciál stroje. Ve vzpřímeném pohodovém sedu budeš chráněn před větrem i nečasem: Je jasné, že to budeš jen ty, kdo určí, kdy tahle jízda skončí! Díky rozsáhlé výbavě budeš připraven jak na sportovní výkony, tak na jízdu ve městě. F 900 XR je motorka, která se hodí k tobě i k tvému sportovnímu duchu. Motorku je možné konfigurovat i ve verzi pro řidičský průkaz A2. #NeverStopChallenging

ZOBRAZIT NABÍDKU >
DOPRAVA ZDARMA PO CELÉ ČR
Možnost financování od 4 399 Kč měsíčně.*
Výši a podmínky financování si můžeš dohodnout dle svých možností.

*Uvedená splátka úvěru je kalkulována na délku úvěru 60 měsíců a akontaci 30% (část kupní ceny hrazená klientem) a obsahuje pojištění (havarijní pojištění a povinné ručení). Nabídka je určena pro právnické osoby (IČO), plátce DPH. Nabídka platí na limitované množství motocyklů do 31. 03. 2021. Poskytovatelem financování je BMW Financial Services Czech Republic s.r.o. Uvedené splátky mají charakter předběžné a orientační kalkulace, nejedná se o příslib ani závaznou nabídku financování. Smlouvy o financování mohou být uzavřeny pouze v písemné formě. Každá žádost o financování podléhá schválení ze strany BMW Financial Services Czech Republic s.r.o. Detailní kalkulaci financování poskytne autorizovaný partner BMW Motorrad v České republice.

MOTOCENTRUM BARTH - PARDUBICE