Novinka nabitá elektřinou! BMW CE 04 dorazilo Pardubic.

Novinka nabitá elektřinou! BMW CE 04 dorazilo Pardubic.

Inovativní e-motocykl právě dorazil na salon do Pardubic. Novinka, která představuje tichou revoluci a technologické vychytávky. Svezte se a nechte se elektrifikovat.

Objevujte město. Staňte se součástí tiché revoluce: Dynamické, Inovativní, Vizionářské.

Vítejte v nové éře mobility. Připojte se, pociťte energii a zažijte město jako nikdy předtím. Naše inovativní E-motocykly ukazují, že tichá revoluce skutečně přichází a že BMW Motorradje symbolem nových energetických koncepcí, odvážných nápadů a konzistentní kvality v neustále se měnícím světě. Nyní je čas, abyste se i vy stali součástí budoucnosti: svezte se a nechte se elektrifikovat. #pluggedtolife

Více o modelu

BMW CE 04

Nastává nová éra mobility - toto je první elektrický motocykl BMW: BMW CE04. S dojezdem 130 kilometrů můžete dokonale prožít svůj den a dojet mnohem dál. Síla BMW Motorrad v kombinaci s novou energií zabalená do moderního a vizionářského designu. Zažijte budoucnost nabíjení: plný výkon, nulové emise. Pociťte změnu a staňte se součástí tiché přeměny již nyní.

STEJNÝ VÝKON, NOVÁ ENERGIE

Síla BMW Motorrad v kombinaci s novou energií nabíjení: efektivní, tichou a bez emisí. BMW CE 04 se stane přirozenou součástí vašeho každodenního života. Energii čerpá z domácích zásuvek, z vašeho domácího Wallboxu nebo z veřejného nabíjecího sloupku, když jste na cestách. Nezáleží na tom, jak vypadá váš den: náš elektricky poháněný skútr je vždy jeho součástí.

Rychlost, jednoduchost a flexibilita: tomu říkáme pohodlí. Začínáte den plní energie a vaše BMW CE 04 už na vás čeká s nabitým akumulátorem. Od domácí zásuvky přes BMW Wallbox až po veřejný nabíjecí sloupek - můžete se rozhodnout pro kteroukoli z těchto tří možností, jak dodat svému BMW CE 04 potřebnou energii. A s volitelnou rychlonabíječkou získáte z každého nabíjení ještě více. 

Zaujala vás tato novinka? Kontaktujte naše specializované prodejce značky BMW Motorrad:

Lucie Pulkrábková

Mgr. Lucie Pulkrábková

prodejce motocyklů

lucie.pulkrabkova@motocentrum-barth.cz