NASEDNI A JEĎ - nové modely od BMW s dopravou po celé ČR ZDARMA

NASEDNI A JEĎ - nové modely od BMW s dopravou po celé ČR ZDARMA

BMW MOTORRAD

AŤ UŽ JE TVOJE CESTA KRÁTKÁ, NEBO DLOUHÁ, PROSTĚ ZATÁHNI ZA PLYN A JEĎ!
S NAŠIMI NOVÝMI BMW MODELY ROADSTERŮ

Vítr v zádech a nové výzvy před tebou. Nezáleží, jak daleko pojedeš, zda jedeš sám nebo v partě, či jak dlouho jezdíš! Začni opravdu žít, nasedni a jeď! Jenom ty, motorka a zážitky, co už ti nikdo nesebere. Nejmodernější bezpečnostní systémy a inovativní technologie se postarají o to, abys byl na své cestě v maximálním bezpečí a pohodlí. Piš s námi příběhy, co inspirují další jezdce... NeverStopChallenging!

DOPRAVA ZDARMA NA VŠECHNY UVEDENÉ MODELY - PO CELÉ ČR!

BMW G 310 R

NEZASTAVITELNÝ, NEOHROŽENÝ, NEPORAZITELNÝ
Všechno má svůj čas, jen ti ho BMW G 310 R umí hodně ušetřit. S technologií Ride by Wire tě suverénně proveze městem a dopraví i za jeho hranice, zatáčku po zatáčce. Zažiješ ryzí požitek z jízdy už od prvního otočení plynem. Ať už máš před sebou kilometrů 5 nebo 50, s touhle mašinou si užiješ každý naplno! Nečekej a jeď!

NABÍDKA MOTOCYKLŮ >



BMW F 900 R

MILOVNÍK VÝZEV, OBJEVITEL
Tlukot srdce, zvýšený tep a touha po dobrodružství - pokud to vystihuje to, co cítíš, když sedáš na mašinu, seznam se s motorkou F 900 R! Ať už se chystáš na jakoukoliv cestu, s touhle divoškou zažiješ spoustu zábavy! Dynamický roadster přímo čeká na to, co na něj vymyslíš... Touhu mění ve vášeň a zážitky, co ti nikdo nevezme! Nasedni a jeď!

NABÍDKA MOTOCYKLŮ >

BMW R 1250 R

MULTITALENT
Nedělej kompromisy! Nasedni a užívej si každou vteřinu jízdy. Že chceš sdílet s někým tuhle vášeň z jízdy? R 1250 R to cítí stejně! Ideální pro projížďky při západu slunce, ale i pokud si budeš chtít zařádit. Proč multitalent? Nadčasový design, silný motor, nadupané a inovativní technologie, to všechno pod jednou kapotou!

NABÍDKA MOTOCYKLŮ >

BMW S 1000 R

REBEL, ĎÁBEL
Neskutečná síla, kterou můžeš mít perfektně pod kontrolou. Zvenku dynamický roadster, uvnitř DNA superbiku. Tahle mašina se nebojí zkrátka ničeho. Už jednoduše není cesty zpět, jednou si s ní začneš a nenechá tě přestat... Každou výzvu bere útokem! A co ty? troufáš si?

KOMPLETNÍ NABÍDKA BMW >

MOTOCENTRUM BARTH, PARDUBICE