BMW F 850 GS - 5 let záruky + boční kufry + tankvak ZDARMA

BMW F 850 GS - 5 let záruky + boční kufry + tankvak ZDARMA

Žiješ pro tuhle výzvu. Kde to ostatní otočí, ty pokračuješ v jízdě. Překonáváš hranice. Z překážek se stávají možnosti. V žilách ti koluje dobrodružství. V sedle F 850 GS se díky 21palcovému přednímu kolu snadno staneš mistrem terénní stopy. Důležité je, že tě tvůj přístup a zvědavost pohánějí kupředu – bez ohledu na to, jak daleko chceš s F 850 GS dojet. A bez ohledu na to, jestli se rozhodneš jet blátem: s volitelnou možností Connectivity máš vždy přístup k navigaci, telefonu, médiím i údajům o motocyklu. Jasně a přehledně na 6,5palcovém dipleji TFT – bez jakéhokoliv rozptylování. Díky tomu máš víc času na to, co je podstatné. A můžeš objevovat, co se skrývá za obzorem.

TOVÁRNÍ ZÁRUKA 5 LET
  • 5 let záruky
  • 5 let asistence
  • boční kufry Vario = ZDARMA
  • Tankvak = ZDARMA
  • TFT display jako standardní výbava motocyklu
  • Pouze u BMW Motorrad
  • Plné pokrytí oprav závad, podle podmínek záruky BMW, a to až po dobu 5 let (bez omezení nájezdu kilometrů).
  • Pro opravy jsou exkluzivně používány originální díly BMW Motorrad.
  • Přenosné na nového majitele – zvýšení hodnoty motocyklu při prodeji.
  • Platí ve všech evropských zemích.
  • Neplatí na HP4 RACE*
OTESTUJ STROJ NA VLASTNÍ KŮŽI
Hledáš motorku? Nevíš co vybrat? Přijď se svézt na BMW F 850 GS a poznej co je to pořádný stroj. Univerzální voják v podobě tohoto středně velkého cestovního endura je pro tebe nachystaný pouze u vybraných prodejců BMW Motorrad - jedním z nich jsme i my!
 
Zarezervuj si konkrétní datum a čas a pak už jen užívej jízdy a poznávej stroj. 
Najdeš nás v PARDUBICÍCH na Dubině - Hůrka 1798. Těšíme se na Tebe!
 

Ještě více z GS

Silný vzhled: ty a tvůj F 850 GS s charakteristicky dynamickou linkou. Pokud jde o tvarové pojetí, smysl pro dobrodružství je cítit z každého povrchu, z každého zákoutí a z každé linie tohoto motocyklu. Odzadu přes nádrž, až k typickým světlometům typu GS, jejichž světla pro denní svícení připomínají nakloněnou vidlici muzikantovy ladičky a jsou k dispozici jako volitelné vybavení, jsou designové prvky upraveny do terénu, zatímco ty jsi vyladěn od hlavy až po paty na unikátní jízdu. Pozinkovaný kryt chladiče pro styly Rallye a Exclusive ti dodají atraktivní vzhled jak na silnici, tak i v terénu.  

Vnitřní drive

Zvědavost a žízeň po objevování jsou tvým pohonem. Dvouválcový řadový motor o výkonu 70 kW (95 koní) ti bude oporou v každém úsilí – jeho předností je vysoký točivý moment a živý charakter. Tenhle motor ohromí svým zvukem, ale také hospodárným provozem a vždy mimořádným výkonem. Objev neznámé s F 850 GS!

Ve svém živlu

Tvoje myšlenky patří volnosti, tvůj pohled je upřen na silnici před tebou. Řídíš, řadíš a brzdíš na svém F 850 GS skoro instinktivně – tvoje pohyby jsou neopakovatelné: jsi ve svém živlu, jsi plně soustředěn na dobrodružství. A díky ergonomice typické pro GS, řídíš vzpřímeně a sebevědomě, čímž říkáš, že vždy pojedeš dál.  

Radost z pohodlné jízdy

Každý typ jezdce si tu přijde na své: svůj F 850 GS si můžeš přizpůsobit tak, aby dokonale vyhovoval tvým požadavkům – k dispozici je celá řada sedel s různými výškami. K dispozici jsou také nízké dvojité sedlo a komfortní sedlo. Na přání si můžeš nechat snížit podvozek.