YAMAHA – akční nabídka do vyprodání zásob

Motocentrum Barth tě zve k úžasnému dobrodružství na dvou kolech s nekompromisními motocykly od značky Yamaha. Naše aktuální akce na vybrané modely MT-09, MT-09 SP, MT-10, MT-10 SP a Ténéré 700 přináší skvělé příležitosti pro všechny milovníky silného větru a svobody na silnici.

Kompletní nabídka motocyklů Yamaha

MT-09 a MT-09 SP: Osvoboď svou jízdní duši

S MT-09 a MT-09 SP se připrav na vzrušující zážitek na silnici. Díky naší akci můžeš získat tyto motocykly za zvýhodněnou cenu, což představuje úsporu až 19 000 Kč. MT-09 s nekompromisním designem a výkonem, nebo MT-09 SP s vylepšeným podvozkem a špičkovými technologiemi - výběr je na tobě!

Kompletní nabídka Yamaha MT-09 


Kompletní nabídka Yamaha MT-09 SP                                                        Kompletní nabídka Yamaha MT-10 SP


MT-10 a MT-10 SP: Dominujte silnici s výkonem

Pokud toužíš po maximálním výkonu, MT-10 a MT-10 SP jsou motocykly, které ti poskytnou nepřekonatelný adrenalin na silnici. A s naší aktuální akcí můžeš tyto skvosty získat za zvýhodněnou cenu, která vám ušetří až 34 000 Kč. MT-10 s působivým vzhledem a špičkovým výkonem, nebo MT-10 SP s pokročilými technologiemi a prvotřídním podvozkem - rozhodni se pro bezkonkurenční jízdní zážitek.

Kompletní nabídka Yamaha MT-10 


Ténéré 700 World Rally: Objev nové horizonty

Pro ty, kteří touží po dobrodružství mimo asfalt, je zde Yamaha Ténéré 700 World Rally. S naší akcí můžeš tuto dobrodružnou mašinu získat za skvělou cenu. Ténéré 700 World Rally tě přenese na nezkrotná místa s neuvěřitelnou spolehlivostí a výkonem.

Kompletní nabídka Ténéré World Rally

Nech se unést světem motocyklů od Yamahy a využij naší akce, která trvá až do konce března nebo vyprodání zásob. S úsporou až 34 000 Kč na vybrané modely si můžeš zajistit nejen výjimečný stroj, ale i jedinečný pocit svobody na silnici. Navštiv Motocentrum BARTH ještě dnes!

Martin Blažek

Martin Blažek

prodejce motocyklů

martin.blazek@motocentrum-barth.cz