Zdědily Vaše děti lásku k motorkám tak, jako náš zákazník Tomík?

Yamaha pro dětské motorkáře nabízí modely TT-R50E a model PW-50. Užijte si léto naplno!

MOTORKÁŘ TOMÍK

Motorkám podlehl i náš malý zákazník Tomík, který očividně zdědil lásku k jedné stopě po svém otci. Pomoci s výběrem mu byla u nás v Motocentru BARTH celá rodina a po řádném vyzkoušení zvítězil model Yamaha TT-R50, na které bude trénovat a jezdit jako o závod. 

Tomíku, přejeme hodně úspěchů v motorkářské dráze a užij si léto s novou motorkou!

Yamaha TT-R50E

 Více o modelu ZDE

TT-R50E značky Yamaha se jistě stala vyplněným snem všech dětí. Všechno na tomto minikrosu pro pohodlnou jízdu je navrženo tak, aby přinášelo radost a příjemné zkušenosti jezdcům ve věku od 4 do 7 let. Pro maximální usnadnění ovládání je tento čtyřtakt o objemu 49,5 ccm s elektrickým startérem vybaven poloautomatickou třístupňovou převodovkou. Navíc pro zvýšení rodičovské kontroly je možné TT-R50E startovat pouze s vloženým klíčkem zapalování.

Stylová grafika modrých plastů byla inspirována Yamaha vítěznými MXGP motocykly. Díky odpružení s vysokým zdvihem a pneumatikám s drsným vzorkem je TT-R50E připraven přinášet hodiny zábavy celé rodině.

Yamaha PW50 2017

Více o modelu ZDE

Pokud jde o minikrosy, je Yamaha jasnou jedničkou. Díky uživatelsky přátelskému designu je snadné poznat, proč je tento dvoutakt o objemu 49 ccm tak oblíbený u dětí i jejich rodičů. Mezi vlastnosti zaručující bezpečnost, kterými je vybavena, patří např. nastavitelný plyn, umožňující rodičům omezit maximální rychlost tak, aby odpovídala jezdecké úrovni dítěte. Krytá kardanová hřídel maximálně usnadňuje údržbu. Plně automatická převodovka jeho svěžího dvoutaktní motoru o objemu 49 ccm ve snadném provedení „otoč a jeď“, se postará o řazení rychlostních stupňů.

S váhou pouhých 39 kg je tento lehký a kompaktní minikros ideálním řešením pro Vaše dítě. Bude se bavit celé hodiny a zároveň si přitom bude rozvíjet své jezdecké dovednosti.