Machus jeden na Rallye Dakar s Yamahou YFM700R

Člen BARTH Racing Týmu, Josef Macháček si pro nejtěžší rallye světa vybral čtyřkolku Yamaha.

Josef Macháček patří mezi české legendy na dálkových rallye, obzvláště na Rallye Dakar. Do roku 2009 se stal 5-ti násobným vítězem tohoto velice náročného závodu v kategorii čtyřkolek. Je historicky nejúspěšnější čtyřkolkář v kategorii Experimental v dálkových maratónských rally a jako jediný na světě získal 4 vítězství bez jediné penalizace. Od roku 2011 se začal věnovat závodění ve vlastně vyrobené bugině MD Rally Sport Optimus. Pro Rallye Dakar 2017 se rozhodl přejít opět do kategorie čtyřkolek.

 

Yamaha YFM700R - Vyšší výkon. Více zábavy.

 
Čtyřkolku, se kterou v letošním roce bude čelit nejtěžšímu ralley světa, pojmenoval "Touha" a je to YAMAHA YFM700R
 

Jakmile se jednou svezete na čtyřkolce YFM700R, není již cesty zpět. Její agresivní výkon a skvělá ovladatelnost Vám nabídnou novou úroveň vzrušení v nejrůznějším terénu. Jakmile se vám dostane pod kůži, změní tato silná čtyřkolka natrvalo váš volný čas.

Silný čtyřtaktní motor o objemu 686 ccm disponuje řadou nových vlastností zvyšujících výkon pro ještě lepší akceleraci. A díky nižší spotřebě budou Vaše zastávky u čerpacích stanic méně časté.

Jízdní komfort zlepšily nové zadní tlumiče a větší, 22" přední pneumatiky poskytují přesnější řízení a lepší ovladatelnost. Protože když berete zábavu vážně, potřebujete výjimečný stroj.